top of page

Portrait & Family Sessions

Memories for a lifetime

Je kent het misschien wel, je hebt zoveel foto's maar misschien niet juist die foto die je graag aan de muur zou willen hebben. Een mooi familie portret of een fine art portrait van je kinderen misschien. Een foto verveeld nooit en is en blijft toch een dierbaar iets. Kom naar onze studio of boek een fotosessie op locatie. Mocht je zelf ideeën hebben over wat je graag zou willen dan denken wij met je mee.  Samen maken wij maken de liefste, leukste, mooiste & dierbaarste foto's van jou en je familie.

Na de shoot

Na de shoot ontvang je binnen 2 werkdagen een uitnodiging voor je eigen private online gallery waar je zelf de foto's kiezen. Wij bewerken jouw fotokeuze nauwkeurig op eventuele oneffenheden van de huid en wij zetten de foto's om in de kleurtoon die jij mooi vindt.  Je ontvangt de nabewerkte digitale bestanden van de foto's die je kiest in hoge resolutie. Je kunt de digitale bestanden laten drukken waar je wilt of wij kunnen de foto's voor je afdrukken in ons foto-vaklab als foto, op canvas, op hout, of op HD-Metal (*tip)

monotone-prt_orig.jpg

Prijzen portret fotografie

cP

Classic portraits

Incl. 1 digitaal fotobestand

Retouch, nabewerking

€85

Extra fotobestanden

(digitaal) a €17.50

dP

Duo portrait sessions

Tot 2 personen

Incl. 1 digitaal fotobestand

Retouch, nabewerking

€125

Extra fotobestanden

(digitaal) a €17.50

fP

Family studio Sessions

Tot 5 personen

Incl. 1 digitaal fotobestand

Retouch, nabewerking

€150

Extra persoon

€15

 

Extra fotobestanden

(digitaal) a €17.50

Wat is een een Hres fotobestand? Hres staat voor hoge resolutie (300dpi). Je ontvangt een digitaal bestand in hoge resolutie (300 dpi) die je bij ons kunt laten afdrukken of elders. Kunnen jullie littekens & puistjes wegwerken? Ja! Wij bewerken iedere foto die je kiest nauwkeurig op huid oneffenheden. | Hoelang duurt het voordat ik de foto's kan kiezen van de shoot? Binnen 2 werkdagen zetten wij alle foto's van jouw shoot in jouw private online gallery. |  Ik wil graag een portret sessie maar ik vind poseren een beetje eng, hebben jullie tips? Ja zeker! Vertrouw op ons, wij zorgen ervoor dat jij prachtige foto's krijgt en coachen jou volledig tijdens de shoot! | Kan ik zelf aangeven wat voor foto's ik graag zou willen voor een shoot? Ja zeker, tijdens de intake voor de shoot kun je aangeven wat je graag zou willen, wij gaan helemaal mee met jouw wensen en zullen er alles aan doen om de foto's te maken die jij in gedachte hebt. | Ik sta nooit leuk op foto's maar ik wil wel graag een shoot, kunnen jullie helpen? Geen nood! Wij gaan je zeker helpen! We laten je meekijken met de foto's tijdens de shoot en geven loads of tips en zorgen ervoor dat jij superleuk, spontaan maar vooral ontspannen op de foto's staat. | Wie is mijn fotograaf tijdens de shoot? Martin, Sandra of Philien (Je mag altijd kiezen als je wilt). Wij zijn professionele fotografen met oog voor detail en rust tijdens de shoot. Er is bovendien ook altijd een vrouwelijke assistente aanwezig die let op houding, kleding, haar & make-up.

FAQ

bottom of page