top of page

Gratis kaart opzet Geboortekaartje

Gratis digitale kaartopzet (per e-mail) met jouw eigen tekst

Ben je benieuwd hoe een kaart eruitziet met je eigen tekst en/of met een ander lettertype voordat je bestelt? Hier kun je 1 x helemaal gratis en vrijblijvend een digitale kaart opzet aanvragen van een kaart met jouw (proef) tekst, zonder bestelling. Wij sturen de kaart vervolgens per email naar je toe. Jouw kaart opzet wordt 1 maand door ons bewaard. Een gratis kaartopzet sturen wij 1x en betreft uitsluitend de tekst in de kaart. Eventuele aanpassingen van de kaart, de tekst en/of foto('s) voor in de kaart kun je ons doorgeven/toesturen nadat je de bestelling hebt geplaatst.

Lettertype kaarten ENGELS.jpg
nEW FONTS WEB 2024_edited.jpg

Vraag hier jouw kaartopzet aan

Lettertypen
Wij kiezen de lettertypen naar het ontwerp en de stijl van de kaart. Mocht je een ander lettertype willen, kies dan alleen een sierlijk lettertype voor de naam bijvoorbeeld. Zo blijft de kaart goed leesbaar.

Jouw gratis kaart opzet sturen wij binnen 1 werkdag per e-mail  naar je toe en bevat een bijlage van de kaart. Deze email wordt soms gezien als spam en komt vooral bij Hotmail en Live e-mail adressen meestal in de spam map terecht. Daarom willen wij je vragen om je map voor ongewenste mail in de gaten te houden :)

bottom of page